FISSLER VITAQUICK RED DÜDÜKLÜ TENCERE 4.5 LT

4009209350004

Fissler Vitaquick Red 4.5 Lt Düdüklü Tencere Özellikleri

Fissler Vitaquick Red 4.5 lt düdüklü tencere özellikleri arasından pratik kullanımı ve tasarımsal faktörleri ile tercih edilen bir ürün haline geliyor. Özel alüminyum iç taban tasarımı sayesinde ocak üzerinden gelen ısının tüm tabana eşit bir şekilde dağılması sağlanıyor.

Daha fazla detay

Fissler Vitaquick Red 4.5 Lt Düdüklü Tencere Özellikleri

Fissler Vitaquick Red 4.5 lt düdüklü tencere özellikleri arasından pratik kullanımı ve tasarımsal faktörleri ile tercih edilen bir ürün haline geliyor. Özel alüminyum iç taban tasarımı sayesinde ocak üzerinden gelen ısının tüm tabana eşit bir şekilde dağılması sağlanıyor. Bu sayede tencere içerisinde pişen yemeğin her birinin aynı oranda pişme gösterdiği izleniyor. Taban, iki çelik yüzey arasında alüminyum alan olarak tasarlanıyor. Bu tasarım, kapsüllenmiş termik taban olarak adlandırılıyor. Taban tasarımı sayesinde Fissler marka düdüklü tencere, indüksiyon ocaklarda da kullanım uygunluğu sergiliyor. Tencerenin kilit sistemi, kapak üzerinde yer alan çıkıntının tencere kenarları ile birleşmesi sonucu oluşuyor. Kilit sistemi kapandığında ses duyuluyor. Bunun yanı sıra kapağın üst kısmında yer alan kırmızı gösterge yeşile dönüyor. Bu işlem sonrasında eşit basınç ayarı yapılmış kabul ediliyor. Patlama riskini ortadan kaldırmak için ani yüksek ısınma durumlarında tencere kapağının iç kısmında yer alan lastik bölümü otomatik olarak çıkarılıyor. Bu sayede fazla hava basıncı dışarı atılıyor. Dışarı atılan fazla hava basıncı sayesinde patlama yaşanmıyor. Fissler Vitaquick Red 4.5 lt düdüklü tencere kullanım alanında iki farklı pişirme yöntemi sunuyor. Tencerenin hassas ayarı genellikle sebze ve balık gibi besinlerin pişirilmesi için kullanılıyor. Yüksek ayar ise et ve sulu yemeklerde tercih ediliyor. Tencerenin kapağı üzerinden yemeğin pişme derecesi ve durumu kontrol ediliyor. Ayrıca tencerenin içerisinde minimum ve maksimum su kademesi göstergesi yer alıyor. Bu göstergeler sayesinde yemek suyunu ayarlamak kolaylaşıyor. Tencerenin saklama sırasında yer kaplamaması için sap kısmı çıkarılabilir formda üretiliyor. Bu tasarımı sayesinde kullanım sonrasında dolaba veya saklama alanına kolaylıkla yerleştiriliyor.

Fissler Vitaquick Red 4.5 Lt Düdüklü Tencere Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Pişirme ekipmanları alanında ürün seçimi yaparken genellikle ocak uyumluluğu, iç hacmi, tasarımı gibi faktörler dikkate alınıyor. Bu alanlarda kullanım kolaylığı sunan Fissler marka düdüklü tencere, hemen her tür ocak üzerinde kullanılıyor. 4.5 litre hacmi ile geniş kullanım alanı sunan tencere, patlama riskini de minimize ediyor. Fissler Vitaquick Red düdüklü tencere alırken dikkat edilenler arasında güvenlik kilidi ve sistemi de yer alıyor. Yüksek hava ve ısı basıncı ile pişirme sağlayan düdüklü tencerelerde patla ihtimali oluşuyor. Bu nedenle güvenlik sisteminin dikkatli bir şekilde araştırılması gerekiyor. Fissler Vitaquick Red düdüklü tencere güvenlik sistemi içerisinde ani durum kontrolü sunuyor. Yüksek ısı ve basınç birikmesi halinde tencerenin iç kapak lastiği düşürülüyor. Oluşan boşluktan yüksek hava tahliye ediliyor.